Zomerkamp

Ben jij dol op wilde dieren en wil je een onvergetelijke vakantie beleven? Ga in de zomer dan naar een van de twee zomerkampen van de WNF-Rangerclub! Deze zitten vol leuke activiteiten en natuurlijk staan wilde dieren centraal. De zomerkampen worden georganiseerd door twee organisatie op twee prachtige plekken in Nederland.
(Foto: WNF-Rangerclub Zomerkamp in Emmen/ Vinea)

WNF-Rangerclub Zomerkamp:
Duur: 4 of 7 dagen
Organisatie: Vinea
Waar: Drenthe: Camping Ermerstrand (Erm) en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen 
Wat: Bij dit Zomerkamp bezoek je het nieuwste themapark van Nederland: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen (2 x bij het 4-daagse kamp en 4 x bij het 7-daagse kamp). Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen in WILDLANDS en je ontmoet de dierenverzorgers. Bij superslimme workshops hoor je bijvoorbeeld alles over de voedselketen en kan je zelfs het eten van de dieren proeven. Tijdens spannende expedities door jungle, poolgebied en savanne leer je hoe je overleeft in de natuur en hoe we goed voor onze planeet kunnen zorgen. Ook leer je meer over het Zapp Your Planet actiedier van 2017. Nieuw dit jaar: je kunt (tegen bijbetaling) ook een nachtje in de dierentuin slapen. 
Op de camping slaap je in een echt WNF-Rangerkamp. De reisleiding zorgt daar voor een vakantie vol te gekke spellen en activiteiten, zoals zwemmen in het zwemmeertje of levend stratego.
Extra: WNF-Rangers ontvangen bij het 4-daagse kamp 25 euro korting en bij het 7-daagse kamp 40 euro korting. Wil je voor deze korting in aanmerking komen? Vul dan bij het boeken je lidmaatschapsnummer van de WNF-Rangerclub in. Ben je nog geen WNF-Ranger, dan ontvang je bij deze vakantie automatisch een jaarlidmaatschap.
Meer info: 
Voor kinderen van 7 tot 10 jaar.
Voor kinderen van 10 tot 12 jaar.


Animal Ranger Camp:
Duur: 7 dagen
Organisatie: Summer Camps Holland
Waar: Gelderland: Markant Outdoorcentrum (Braamt), Burgers Zoo (Arnhem)
Wat: Bij dit Zomerkamp maak je kennis met heel veel verschillende dieren. Je gaat 1 dag op World Nature Expedition in dierentuin Burgers Zoo, maar ook bezoek je een struisvogelboerderij, een Beleefboerderij (waar je van alles over bijen leert) en een Dierenboerderij (waar de dieren gewoon loslopen. Durf jij alle dieren te aaien?). En je bent volop actief bezig in de natuur rondom Recreatiegebied Stroombroek vlakbij het Bergher Bos. Ook verken je per kano het natuurgebied De Oude IJssel. Er is volop tijd voor avonturen, maar ook om te relaxen op het strand en bij het kampvuur. Het Animal Ranger Camp is een afwisselende sportieve vakantie met heel veel dieren!
Extra: WNF-Rangers ontvangen voor dit 7-daagse kamp 40 euro korting. Wil je voor deze korting in aanmerking komen, vul dan bij het boeken je lidmaatschapsnummer van de WNF-Rangerclub in. Ben je nog geen WNF-Ranger, dan ontvang je bij deze vakantie automatisch een jaarlidmaatschap.
Meer info: 
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.