Groep 8 musical

 
Ben je op zoek naar een spannende groep 8 musical met humor? En verwacht je een compleet pakket te ontvangen? De WNF-Rangerclub heeft samen met PureMusicals een eigen groep 8 musical gemaakt: De Droom van de WNF-Rangers. Het is een spannende eindmusical waarin het thema stroperij centraal staat.

Het verhaal in het kort:
Een groep WNF-Rangers fantaseert erover hoe ze echt iets kunnen betekenen voor bedreigde dieren. Tijdens een slaapfeestje krijgen alle Rangers dezelfde mysterieuze droom over het redden van een Afrikaanse neushoorn. En wanneer ze wakker worden blijken ze niet meer in Nederland te zijn maar… in Afrika! Daar begint een groots avontuur op zoek naar de neushoorn. Ze komen in contact met lokale bewoners, maar ook met gevaarlijke stropers. Lukt het de Rangers om de neushoorn te redden? En komen ze weer heelhuids terug in Nederland? 

Groep 8 musical bestellen

foto musical Rangerclub Gaanderen
Kijk hier om de liedjes te luisteren, een gratis poster te downloaden en om de musical voor groep 8 te bestellen. Je ontvangt dan:
  • een script/ tekstboekje
  • een handleiding vol met tips voor het repeteren en de uitvoering
  • de PureMusicals USB stick met daarop oefenliedjes, de versies voor de uitvoering, geluidsfragmenten en videobeelden voor projectie
Heb je vragen over de musical, neem dan contact op met info@puremusicals.nl

Ingezongen door Laura van Kaam

De prachtige liedjes zijn ingezongen door Laura van Kaam, winnares van The Voice Kids 2013. De aanstekelijke liedjes maken het avontuur compleet en slepen je mee naar Afrika.

Zelf zingen? Zing mee met de karoake versie van het lied Vecht voor het leven of zing mee mee Laura.