Clubblad TamTam

Cover TT 7/8 2017
Als WNF-Ranger krijg je dit beestachtig goede clubblad tien keer per jaar bij jou op de deurmat. Je leest er alles in over de liefste, de leukste en de mooiste wilde dieren.

Bovendien ben je met TamTam helemaal op de hoogte van wat jouw club allemaal doet om deze prachtbeesten te beschermen.

Wil jij een bericht aan het blad TamTam sturen? Bijvoorbeeld een mop, een actie die je hebt gevoerd, een tekening of een wilde dieren vraag? Je kunt het per mail sturen aan hupie@wwf.nl. Of stuur een brief naar WNF-Rangerclub, Postbus 7, 3700 AA Zeist. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres te vermelden.

Op de pagina TamTam-stelling kun je reageren op de stelling uit de TamTam!

De nieuwe TamTam verschijnt op vrijdag 30 juni 2017 met onder andere de volgende onderwerpen:
- Special: Alles over de lynx. Het leukst van de lynx zijn natuurlijk die pluimen op zijn oren. Maar er is nog veel meer te vertellen over dit prachtige Europese roofdier.
- Doe mee met de foto wedstrijd
- De favorieten van...  Abdelhak Nouri van Ajax
- Heel veel  foto's van tv-marathon Haai-alarm!
- Een prachtige poster van een stokstaartje
- Hupie-strips 
- En een puzzelspecial! 

´Tam-Tam' is beschikbaar in gesproken vorm voor mensen met een leesbeperking bij de CBB. Wil je een abonnement op dit tijdschrift in een aangepaste leesvorm of wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op met de CBB. Tel: 0341 - 565499/  E-mail: info@cbb.nl


Ook de TamTam ontvangen?

Wil je ook de TamTam ontvangen? Word WNF-Ranger en je ontvangt hem tien keer per jaar in je brievenbus! Of vraag een gratis proefnummer aan.


Word WNF-Ranger   Gratis proefnummer