Clubblad TamTam

Cover TT4 2017 Haai-Alarm!
Als WNF-Ranger krijg je dit beestachtig goede clubblad tien keer per jaar bij jou op de deurmat. Je leest er alles in over de liefste, de leukste en de mooiste wilde dieren.

Bovendien ben je met TamTam helemaal op de hoogte van wat jouw club allemaal doet om deze prachtbeesten te beschermen.

Wil jij een bericht aan het blad TamTam sturen? Bijvoorbeeld een mop, een actie die je hebt gevoerd, een tekening of een wilde dieren vraag? Je kunt het per mail sturen aan hupie@wwf.nl. Of stuur een brief naar WNF-Rangerclub, Postbus 7, 3700 AA Zeist. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres te vermelden.

Op de pagina TamTam-stelling kun je reageren op de stelling uit de TamTam!

De nieuwe TamTam verschijnt op vrijdag 24 maart 2017 met onder andere de volgende onderwerpen:
- Alles over de actie Zapp Your Planet: Haai-alarm!
- Een special met heel veel informatie over haaien. Maak kennis met de haai-five: de walvishaai, hamerhaai, rifhaai, voshaai en de hondshaai
- Ga jij met ons mee op expeditie naar Fiji? 
- Doe de haaienquiz
- Een mooie actieposter
- Hupie-strips met... haaien!

´Tam-Tam' is beschikbaar in gesproken vorm voor mensen met een leesbeperking bij de CBB. Wil je een abonnement op dit tijdschrift in een aangepaste leesvorm of wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op met de CBB. Tel: 0341 - 565499/  E-mail: info@cbb.nl


Ook de TamTam ontvangen?

Wil je ook de TamTam ontvangen? Word WNF-Ranger en je ontvangt hem tien keer per jaar in je brievenbus! Of vraag een gratis proefnummer aan.


Word WNF-Ranger   Gratis proefnummer

Kom in actie voor de haai!
Sluiten